free html templates

onze overige software

Skalpell, onze Vektis decodeer tool en EdiSend

Mobirise

Skalpell.
Voor het Zweedse bedrijf Metodika heeft Dixis een module ontwikkeld om DBC /DOT te registreren. Deze is geïntegreerd in het EPD/CRM software pakket Skalpell.

In Scandinavië is dit bedrijf marktleider, en ook in de rest van Europa en de VS wordt flink aan de weg getimmerd.

Voor de Nederlandse markt ontbrak echter de specifieke kennis m.b.t. het Nederlandse DBC systeem, en daarom is aan Dixis gevraagd een module te maken voor de Nederlandse markt.

Momenteel werkt onder ander Equipe Zorgbedrijven met dit pakket met diverse vestigingen van Velthuis Klinieken, Xpert Clinics en Helder Klinieken.
Mocht u ook interesse hebben in Skalpell dan is Dixis uw aanspreekpunt voor de Nederlandse markt. Wij kunnen ook eventueel een kostenloze demo voor u verzorgen. De software is met name geschikt voor de grotere klinieken of kleinere ziekenhuizen. Zie ook metodika.com

Mobirise

Vektis decodeer tool.
Vektis->leesbaar 
Vertalen retourberichten van verzekeraars
Via onze website kan u inloggen en de retourberichten van Vecozo vertalen naar leesbare afrekeningen.
U kan zowel .txt als .pdf bestanden uploaden, tot wel 5 in 1 keer.
Voor DiSy en Skalpell gebruikers bieden we deze dienst aan vanaf 19 euro per maand (excl. BTW). Voor overige gebruikers maken we graag een offerte op maat, e.e.a. is afhankelijk van de aantallen uploads.

Mobirise
Mobirise

Edisend
EdiSend is een losse applicatie welke te koppelen is aan DiSy, bedoeld om brieven aan huisarten/verwijzers elektronisch te versturen.
Er wordt met EdiSend een bestand aangemaakt, dat via Zorgmail of ZorgRing te versturen is. De ontvangende partij (huisarts) ontvangt uw brieven rechtstreeks in hun patiëntendossier.
Meer info op edisend.nl. Prijzen voor DiSy gebruikers vanaf 900 euro eenmalig, en 500 euro per jaar (excl. BTW). Prijzen voor andere gebruikers op aanvraag. 

© Copyright 2021 Dixis