onze diensten op een rijtje

debiteurenbeheer, cursussen, services

free landing page html templates
Mobirise

Services. 
Dixis kan Vektis declaratie bestanden maken op basis van een Excel sjabloon, of met als basis uw bestand in een leesbaar formaat uit uw huidige pakket. We hebben hier verschillende abonnementen voor, gebaseerd op de grootte van uw aangeleverde bestanden.
We ondersteunen alle gangbare Vektis standaards, en kunnen ook DIS aanleveringen verzorgen (MDS).

vektis decodeer tool.
De afrekeningen die u van de verzekeraras krijgt via Vecozo zijn soms onleesbare enen en nullen. Via onze tool op de website worden deze specificaties weer leesbaar, en kan u ze opslaan in PDF of uitprinten.

Mobirise
Mobirise

Debiteurenbeheer
Voor DiSy gebruikers kunnen we een deel van uw administrattie uit handen nemen. We dienen uw facturen in via Vecozo, kijken na of alles binnen komt en corrigeren zonodig alle afwijzingen. Alles wordt namens u weer opnieuw bij de verzekeraars ingediend, en u ontvangt zelf de betalingen weer op uw rekening.

Host uw DiSy op een veilige server
Wanneer u (nog) geen eigen server heeft dan kan u, eventueel tijdelijk, ruimte huren op een server van Dixis. Deze staat in het veilige XS4All hostingccentrum in Amsterdam. Wij verzorgen backups, tweefactor authenticatie en zorgen dat u veilig kan werken zonder zorgen over ICT

Mobirise
Mobirise

Cursussen
De DBC en DOT systematiek is niet eenvoudig. Wij verzorgen voor DiSy gebruikers cursussen, waarbij ook in wordt gegaan op het registreren en declareren. Ook voor op uw situatie toegesneden onderwerpen en kwalificaties maken we opleidingen op maat.
Jaarlijks verzorgt Dixis voor alle Dixis klanten een bijeenkomst.

Diensten op maat
We kunnen u behulpzaam zijn bij al uw declaratie vraagstukken. Zo ondersteunen we een aantal ziekenhuizen bij het declareren, wanneer hun eigen software daar problemen mee heeft of capaciteit mist.
Bijvoorbeeld bij declaraties kaakchirurgie, declaraties op meerdere AGB codes (afwijkend van de hoofdlocatie) of bij uitval van factuurbestanden op hashcodes etc. Bij veel zaken kunnen wij behulpzaam zijn. Vraagt u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Mobirise

bestand -> Vektis

vanaf €99,- p/m
  • Uw Excel of leesbaar bestand omzetten naar de voor u geldende standaard.

Vektis -> leesbaar

 vanaf €19,-  p/m
  • Uw retourbestand omzetten naar een leesbaar formaat afrekening.

debiteurenbeheer

vanaf €45,-  p/u
  • Voor DiSy gebruikers kunnen we uw administratie ondersteunen

server hosting

vanaf  €50,- p/m
  • Shared hosting om met DiSy op een veilige server overal ter wereld te kunnen werken

© Copyright 2020 Dixis